LP's, cassettes, banden

U heeft een aantal single’s, langspeelplaten (ook 78 toeren), cassettes en/of oude 'bruine' audiobanden liggen die u graag op CD zou willen hebben. Ik kan dit oude geluidsmateriaal voor u naar CD, een externe harde schijf of een USB stick overzetten. Bovendien heb ik goede software en deskundigheid om het geluid zo nodig kwalitatief te verbeteren.  Als u dit wenst kunnen kraken, ruis en tikken sterk worden verminderd. 

Akai draaitafel

De techniek

Ik werk met een zorgvuldig samengestelde audioconfiguratie die uit hoogwaardige componenten bestaat. De gebruikte geluidspelers en bekabeling zijn van topkwaliteit welke een prachtig geluidresultaat garanderen. Verder is het mogelijk, indien u dat wenst, om eventueel aanwezige oorspronkelijke bijgeluiden als een lichte ruis, tikken etc. voor u uit het geluid te filteren. Zoals gezegd als u dat wenst want er zijn ook audioliefhebbers die deze kleine oneffenheden voor lief nemen omdat dit nu eenmaal bij dit medium hoort en het geluid onaangetast moet blijven.

Levering

Ik maak een scan van de LP cover (voor en achterkant) en plaats dit in een CD doosje. Van het hart van de LP maak ik ook een scan en dit copieer ik op de CD. Op deze manier krijgt u een 'verkleind' exemplaar van uw LP.

DSC01600DSC01589
LP cover                                                                                                     CD doosje met verkleinde LP cover


DSC01593

CD doosje met CD en afbeelding achterkant LP cover


Prijzen

LP op CD                     : € 10,- per stuk

78 toeren LP op CD        : € 7,50 per stuk

Single op CD                : € 2,50 per stuk

Audiocassette op CD      : € 10,- per uur

'bruine' audioband op CD: € 10,- per uur