Dia's, negatieven en foto's

Reflecta 5000

Naast het digitaliseren van bewegend beeldmateriaal kan ik ook uw dia's, negatieven en reeds afgedrukte foto’s voor u scannen en zo digitaliseren naar DVD, CD, externe harde schijf of USB-stick.

Digitaliseren van dia's en negatieven

Ik maak uitsluitend gebruik van professionele scanapparatuur (Reflecta DigitData 5000 en de Reflecta Professional RPS 7200 Film Scanner) om uw beeldmateriaal op hoge kwaliteit te digitaliseren. 

ReflectaRPS7200

Deze apparatuur is in staat om de oorspronkelijke kleuren in uw scans te herstellen en stofjes of kleine beschadigingen zo veel mogelijk uit het digitale beeld te verwijderen. Hiebij wordt standaard gebruik gemaakt van ICE en ROC technologie. Grotere beschadigingen verwijder ik zo veel als mogelijk handmatig.

De gedigitaliseerde dia's of negatieven worden op CD standaard geleverd in een doosje met CD label waarop u zelf de inhoud kunt noteren.


Prijzen:

3600 dpi: € 0,25 per dia of negatief


Digitaliseren van foto's

Naast het digitaliseren van dia's kan ik ook uw oude al afgedrukte foto’s voor u scannen. Iedereen heeft wel oude foto’s in albums zoals ze in het verleden werden gemaakt. Wellicht heeft u ze al gedeeltelijk ingeplakt en en liggen er nog mapjes met foto’s ergens opgeslagen. Ik kan al deze oude foto’s, of ze nu in albums verwerkt zijn of los in mapjes zitten, allemaal digitaal maken. 
Ik kan alle soorten foto’s digitaliseren in goede kleuren en met goed contrast. Dit kan ik van pasfoto’s tot afbeeldingen op A4-formaat. Ook pagina’s van fotoalbums zijn eventueel in zijn geheel te scannen. Dit kan uw voorkeur hebben als er bijvoorbeeld tekst onder foto’s staat.

Epson scanner

Ik werk met de kwalitatief zeer goede Epson Perfection V500 scanner. De foto’s worden gescand met 600dpi. Hierbij wordt handmatig kleur- en belichtingcorrectie toegepast. Ik kan tot en met A3-formaat scannen.

De gedigitaliseerde foto's worden op CD standaard geleverd in een doosje met label waarop u zelf de inhoud kunt noteren.

Indien gewenst, kan ik uw foto's retoucheren/restaureren (prijs op aanvraag). 

Prijs:: € 0,40 per stuk (600 dpi). Hogere resolutie op aanvraag.


Extra mogelijkheden:

Tegen meerprijs kan ik van uw dia's, negatieven of foto's een diapresentatie maken met of zonder achtergrondmuziek. Met een menu kunt u de diverse gebeurtenissen afzonderlijk afspelen.

Prijzen:

Diapresentatie: € 0,05  extra per dia/foto/negatief

Diapresentatie + muziek: € 0,10 extra per dia/foto/negatief

En ook: diapresentatie van digitale fotos: € 0,10 per stuk, € 015 met achtergrondmuziek

Menustructuur: gratis